.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Unieke tafellamp Draagbaar

 57,99 excl.BTW |  70,17 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 3 jaar garantie
  • IP 65
  • Afmetingen:280x120x140 mm
  • Levensduur 30.000
  • bereik 6-15 uur
, , , ,

Unieke tafellamp Draagbaar

De  Tafellamp 2.5 W Solar LED draagbaar voor buiten met USB oplaadbare batterij is een ingenieuze, lichtgewicht en stijlvol vormgegeven lamp. De lamp bestaat uit een metalen voet en een kubus van polyethyleen die als diffuser dient om een aangenaam licht te geven.

Kenmerken van de Solar LED tafellamp 2.5 W voor buiten met USB oplaadbare batterij

De tafellamp Tiber 2.5W draagbaar LED draagbaar voor buiten met USB oplaadbare batterij  heeft een geïntegreerde 2.5W LED lichtbron, is perfect voor gebruik buitenshuis en vereist geen netaansluiting omdat het een oplaadbare Li-ion batterij bevat via een meegeleverde USB-kabel. Hij heeft een aan/uit-knop aan de onderkant en is gemakkelijk draagbaar dankzij het metalen handvat.

Het door de lamp uitgestraalde licht kan in vijf standen worden geregeld, van feller tot zwakker, en de lamp heeft een geïntegreerde interne batterij met een autonomie van 6-15 uur.

Ga een stap verder op de weg naar energie-efficiëntie met de Solar Tafellamp en doe mee met de revolutie van schone energie.

 

 

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

Garantie

IP Waarde

Levensduur

Materiaal behuizing

Scroll naar boven