@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Walk II – Wandlamp – 3 Watt

 26,69 excl.BTW |  32,29 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Zwart/ Wit
  • Aluminium/ Glas
  • 3W
  • 3000K/4000K/6000K
  • >80 Ra
  • 30.000 Branduren
  • 85 x 85 mm x H.58 mm/ Ø.85 mm x H.58 mm
  • 5 Jaar garantie
Q R
, , , , , , ,

Walk II Wandlamp: Verfijnde Verlichting met een Artistiek Randje

In het intrigerende universum van interieurdesign, waarin elk facet doordacht wordt vormgegeven, neemt verlichting een centrale rol in. Het gaat hierbij om meer dan enkel functionele verlichting; het is een kans om emoties op te roepen, de stijl te benadrukken en de ruimte een eigen karakter te geven. Binnen deze context komt de Walk II wandlamp naar voren als een subliem voorbeeld van hoe esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Deze wandlamp, ontworpen om harmonieus in de muur op te gaan in zowel cirkel- als vierkante vormen, en beschikbaar in tijdloos zwart en stralend wit, is veel meer dan een eenvoudige verlichtingsbron; het is een statement dat elke ruimte verheft.

Een Esthetische Meesterzet: De Walk II wandlamp overstijgt het conventionele begrip van een lichtbron. Het is eerder een esthetische symfonie die de ruimte transformeert. De keuze tussen de elegante cirkelvorm en de strakke rechthoekige variant biedt een creatieve speelruimte die aansluit bij diverse interieurstijlen. Ongeacht of je voor een moderne, minimalistische inrichting gaat of juist voor een klassiek interieur, de Walk II wandlamp past zich aan en voegt een vleugje verfijning toe. De naadloze integratie in de muur creëert een gevoel van continuïteit en verhoogt tegelijkertijd de visuele impact van de ruimte.

Materialen van Excellente Kwaliteit: De Walk II wandlamp is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en verfijnd glas, wat niet enkel stevigheid garandeert, maar ook een verfijnde uitstraling heeft. De keuze tussen tijdloos zwart en zuiver wit opent de deur naar een spectrum van ontwerpmogelijkheden, waarbij de wandlamp zich als een kameleon aanpast aan elke individuele stijlvoorkeur. Met afmetingen van 85 x 85 mm en een hoogte van 58 mm voor de vierkante vorm, en een diameter van 85 mm met dezelfde hoogte voor de cirkelvorm, voegt de lamp een tastbaar vleugje elegantie toe zonder dominante aanwezigheid.

Krachtige Prestaties in Verlichting: De Walk II wandlamp excelleert niet enkel in visuele aantrekkingskracht, maar ook in functionele prestaties. Met een vermogen van 3W levert de lamp een gebalanceerde lichtsterkte die zowel sfeer als functionaliteit omvat. Een opmerkelijk kenmerk is de 3CCT-technologie, waarmee je kunt schakelen tussen kleurtemperaturen van 3000K, 4000K en 6000K. Dit maakt het mogelijk om de verlichting perfect aan te passen aan de gewenste ambiance en activiteit. Met een indrukwekkende CRI-waarde van meer dan 80Ra worden kleuren getrouw en levendig weergegeven, wat een essentiële rol speelt in het creëren van een visueel aantrekkelijke omgeving.

Duurzaamheid en Efficiëntie in Één: De duurzaamheid van de Walk II wandlamp strekt zich uit over de tijd. Met een indrukwekkende levensduur van 30.000 uur biedt de lamp jarenlang betrouwbare verlichting zonder frequente vervanging. Dit resulteert niet enkel in kostenbesparingen op lange termijn, maar ook in een duurzamere levensstijl. Met een IP-waarde van IP44 weerstaat de lamp vocht en stof, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als overdekte buitenruimtes.

Vertrouwen in Kwaliteit: De fabrikant van de Walk II wandlamp heeft een diep vertrouwen in de kwaliteit van hun product. Dit wordt duidelijk gemaakt door de genereuze garantie van 5 jaar die wordt aangeboden. Deze garantie biedt niet alleen bescherming tegen onverwachte fabricagefouten, maar getuigt ook van het geloof in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de lamp.

Kortom, de Walk II wandlamp is een schitterende balans tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Door naadloos in de muur op te gaan, keuze te bieden in vormen en kleuren, aanpasbare verlichtingsopties en een lange levensduur te garanderen, voegt deze lamp een onbetaalbare dimensie toe aan elke ruimte. Of het nu fungeert als een elegante trapverlichting of als een gids langs een schilderachtig voetpad, de Walk II wandlamp voegt een onmiskenbare flair toe aan elke omgeving. In zijn aanwezigheid wordt verlichting tot een kunstvorm verheven, waarbij de Walk II wandlamp het meesterwerk is dat elke ruimte verdient.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan nu op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

,

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven