.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Wandlamp PHILIPS Cormorant

 67,38 excl.BTW |  81,53 incl BTW.

Snelle levertijd

De PHILIPS Cormorant Wandlamp brengt een vintage tintje aan uw buitenruimtes. Het heeft een retro en elegant design dat u zal doen genieten van momenten buiten, met een aluminium en zwarte afwerking van hoge kwaliteit.

Met zijn IP44 bescherming is het ontworpen voor vochtige omgevingen en is het streng getest om waterdichtheid te garanderen. Het is beschermd tegen opspattend water. Deze lamp is geschikt voor montage overdekt buitenshuis.

Buitenverlichting kan het aanzicht van uw tuin of buitenruimte verfraaien door aantrekkelijke elementen te accentueren, stijlvolle paden te verlichten of de perfecte sfeer te scheppen voor die gedenkwaardige avonden met vrienden en familie. Hij is perfect voor het verlichten van de tuin, de rand van het terras of het accentueren van ingangen en paden.

, , ,
MAXIMAAL VERMOGEN: 42 W
VOLTAGE: 220-240V AC
FREQUENTIE: 50-60 Hz
ELEKTRISCHE VEILIGHEIDSKLASSE: I
FITTING: E27
LICHTPUNTEN: 1
LICHTBRON: E27 lamp
GEBRUIK: Binnen en Buiten
IP BESCHERMINGSFACTOR: IP44
MATERIAAL: Aluminium
KLEUR: Zwart
MONTAGE: Opbouw
AFMETINGEN: 206x250x266 mm
HOOGTE: 206 mm
BREEDTE: 250 mm
LENGTE: 266 mm
GEWICHT: 0.63 kg
EXCLUSIEF: Lampen
GARANTIE: PHILIPS
CERTIFICATEN: CE & RoHS
MERK: PHILIPS
Scroll naar boven