Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Werkwijze

Graag verschaffen wij u gedetailleerde inzichten in de werkwijze van WhyLed, waarbij we stap voor stap uitleggen hoe we te werk gaan. Bij WhyLed staat onze expertise in het ondersteunen van uw duurzaamheidsdoelstellingen centraal. Wij bieden een op maat gemaakt lichtplan aan dat is ontworpen om uw ruimtes te optimaliseren met hoogwaardige LED-verlichting, waardoor u niet alleen energie bespaart, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke toekomst.

downloads 1 1

1. Kennismaking op locatie óf bij ons in de showroom.

Wij stellen het op prijs om in eerste instantie een kennismakingsgesprek met u te voeren om de mogelijkheden omtrent LED-verlichting uitgebreid te bespreken. Uw wensen en behoeften zijn hierbij van groot belang, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect aansluit bij uw situatie.

Indien u nog niet volledig vertrouwd bent met LED-verlichting, maakt u zich geen zorgen. We staan klaar om u een duidelijke en begrijpelijke uitleg te geven, zodat u volledig geïnformeerd bent over de voordelen en toepassingen van deze moderne verlichtingstechnologie.

2. Intake op locatie

Een van onze ervaren lichtadviseurs zal ter plaatse uw bestaande conventionele verlichting grondig inspecteren en documenteren. Deze deskundige zal u tevens demonstreren welke LED-vervangers mogelijk geschikt zijn voor de huidige verlichtingsconfiguratie.

Voor elk afzonderlijk vertrek worden de armaturen nauwkeurig geïnspecteerd en, indien gewenst, kan er een proefplaatsing worden uitgevoerd. Op deze manier wordt u volledig geïnformeerd over de potentiële oplossingen en weet u precies wat u kunt verwachten.

alex kotliarskyi QBpZGqEMsKg unsplash
Etage 1 2

3. Voorstel LED-verlichting presenteren

Na de grondige intake op uw locatie, stellen we een gedetailleerd voorstel op waarin kostenbesparende LED-verlichting wordt voorgesteld. Dit voorstel omvat onder andere een Return on Investment (R.O.I.) berekening, een 3D-lichtekening en optioneel het WhyLed&Lease plan.

Indien gewenst bieden we twee verschillende voorstellen aan: ons meest geadviseerde advies en een economisch advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw behoeften en budget.

4. Realisatie van het voorstel

Nadat we tot overeenstemming zijn gekomen, zullen wij de verlichting die is opgenomen in het besproken voorstel leveren en/of installeren. Ons toegewijde montageteam beschikt over alle vereiste elektrotechnische certificeringen om het project vakkundig uit te voeren. Van de inspectie van de noodverlichting tot het optimaliseren van de meterkast, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Bij ons kunt u dan ook met een gerust hart genieten van een zorgeloze ervaring.

IMG 0606
131001609 3561212294005389 6428319639325884768 n
5. Aftersales

Zodra er overeenstemming is bereikt over de voorwaarden, nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om de verlichtingsoplossingen uit het besproken voorstel te leveren en/of te installeren. Ons toegewijde montageteam is uitgerust met alle benodigde elektrotechnische certificeringen om het project met de hoogste mate van vakmanschap uit te voeren. Van het grondig inspecteren van de noodverlichting tot het optimaliseren van de meterkast, wij waarborgen een vlekkeloze uitvoering van elk aspect van het project. U kunt dan ook met volledig vertrouwen rekenen op een moeiteloze en probleemloze ervaring bij ons.

 
 
 

Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke voordelen? Laat ons contact met je opnemen.

 

DUURZAME OMGEVINGEN, ONTWIKKELD MET WHYLED LIGHTING

Scroll naar boven