Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED PRO SERIES

WhyLed PRO produceert duurzame en kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. Licht om prettiger te werken, leren, wonen, sporten, winkelen, leven of sneller te herstellen. 

Uw verlichtingsvraag is onze uitdaging. Samen met u zoeken wij naar de beste verlichtingsoplossing voor uw toepassing, waarbij gemak in gebruik, onderhoud en duurzaamheid onze basisuitgangspunten zijn.

De LED armaturen van WhyLed Pro zijn geschikt voor vrijwel elke omgeving. We laten onze klanten ervaren welke lichteffecten voor hen beschikbaar zijn door verschillende armaturen in een ruimte te plaatsen.

Op basis van hun reactie op de kwaliteit van het licht kunnen we een functioneel, maar ook mooi lichtplan ontwerpen. Met hun feedback kunnen we het lichtplan verder verfijnen en indien nodig kunnen we op maat gemaakte LED-verlichtingsarmaturen ontwerpen die passen bij het lichtplan en hun optimale verlichtingsomgeving creëren.

De voordelen van de pro led series op een rij

Voordelen

 1. Perfecte kleurenweergave
 2. Constant licht zonder flikkering
 3. Dynamisch licht: automatisch aan te passen aan de kleur van het daglicht (warm en koud)
 4. Ingebouwde ventilatieroosters
 5. Uitstekende kwaliteit
 6. Duurzaam
 7. Gemaakt van recyclebare materialen
 8. ROI (Return On Investment)
 9. Plug&Play aansluitingen
 10. Zeer lage EMI (elektromagnetische interferentie)
 11. Geen verblinding
 12. Robuust ontwerp
 13. 7 jaar garantie
 14. Europees fabricaat
 15. Lage TCO (Total Cost of Ownership)

-

BIO Dynamisch Licht?

WhyLed PRO levert de beste LED-armaturen die de markt momenteel te bieden heeft. Doordat het licht over het volledige kleurenspectrum te regelen is, creëert men een stimulerende en natuurlijke sfeer. Door deze kleurenregeling, gecombineerd met een 0,5 tot 100% intensiteit regeling, kan men spreken over ‘echt’ dynamisch licht, ook wel Human Centric Lighting (HCL) genoemd. Bijvoorbeeld warm gedimd licht geeft bij de mens een ontspannen sfeer. Koel licht met een hoge intensiteit zorgt voor activiteit bij mensen. Door het toepassen van deze techniek stijgt de motivatie en daalt het ziekteverzuim. Een leraar die op school gebruikmaakt van dynamisch licht, is in staat om door het regelen van verlichting zijn studenten te kalmeren of te activeren. Dynamisch licht heeft ook invloed op het welzijn en de emoties van patiënten en bewoners in zorginstellingen.

slider 1

WhyLed Pro Series

De verlichtingsarmaturen in de Alpha-serie geven een nieuwe, frisse uitstraling aan anders conventionele, inbouwpaneelverlichting van het reflectortype. De Alpha Series biedt lampen met algemeen Tuneable White licht dat optimaal is voor leren, werken en ontspannen. De Alpha-serie biedt veel voordelen op het gebied van ergonomie, duurzaamheid en kosten. De lampen kunnen in vrijwel elke situatie worden toegepast, zoals scholen, kantoren, zorginstellingen en openbare gebouwen.

De Alpha Series armaturen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende modellen en in elke lichtstroom tot 12.000 lm. 

De Littrow Serie biedt een reeks grote en kleine downlights en spots met een unieke uitstraling en een hoog rendement. Dit komt mede doordat de reflector in de behuizing zweeft. Deze lampen zijn ideaal voor kantoren, scholen, winkels en zorginstellingen en zijn gemakkelijk te combineren tot groepen. Door het Tuneable White lichtregelsysteem kan de behoefte aan licht worden afgestemd op de persoonlijke smaak van de gebruiker. Dit kan een rustgevende warme kleur zijn of een koele actieve kleur.

De Littrow armaturen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. 

De grote robuuste armaturen uit de Aldini Serie complementeren ons assortiment. Een zeer goed ontworpen retro-armatuur met alle unieke eigenschappen van een AMMANU-product. Daarnaast is dit armatuur waterdicht (IP65/67) en dus buiten te gebruiken om de gewenste sfeer te creëren. Dit armatuur is volledig aanpasbaar: verschillende kleuren (RAL, PANTONE, enz.), verschillende soorten afwerkingen (poedercoating, anodisatie, enz.) en accessoires (beschermende gaasbeschermers, verlengde nek, enz.) kunnen allemaal worden aangepast aan uw project .

 

The Preon series is our latest multi-functional LED light line. This fixture can be attached to a ceiling or wall both via a bracket or pendant hanging system. Because this luminaire can be installed in different ways, the possibilities are endless. This fixture is available in different sizes; 90CM and 120CM. In addition, different forms of shielding are available; round, square or flat. The Preon series offer advantages in the field of dynamic light and a long lifespan.

The Preon series luminaires are available from 3000lm up to 6000lm. Thanks to the flexibility in aesthetic and technical terms, this luminaire can be used in countless areas

De Sirius-serie is onze nieuwste, multifunctionele schijnwerper die kan worden gebruikt in een breed scala aan situaties – sportfaciliteiten, winkels, gezondheidszorg en industriële omgevingen.

De lampen worden geleverd met vijf jaar garantie, hebben een zeer laag stroomverbruik, hebben hoogwaardige componenten en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de spots eenvoudig te installeren, zijn ze standaard dimbaar en geven ze optimaal Tuneable White licht.

Kamers met hoge plafonds veroorzaken vaak akoestische problemen. Baffles zijn effectief voor geluidsdemping en nagalmreductie, maar veroorzaken vaak verlies van (dag)licht. Dankzij de MUTE MIRA is dat verleden tijd. Deze innovatieve, stijlvolle baffle optimaliseert de akoestiek en zorgt tevens voor hoogwaardig licht met behulp van een biodynamische lichtlijn (2700K – 6500K). MUTE MIRA heeft op veel plekken meerwaarde, in een industriële omgeving, op kantoor, in de horeca, vrijetijdsomgeving of openbare ruimte. Het strakke moderne design van zowel het paneel als de verlichtingsarmatuur zorgt ervoor dat MUTE MIRA overal geruisloos opgaat in het interieur. Visuele rust komt van nature en helpt iedereen om zich optimaal te concentreren.

Informatie aanvragen via onderstaand formulier

sneakpreview DL3 Littro Nano R 950x1024 1
Scroll naar boven