Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Partners - Totaalproject

Zonnepanelen

Zonnepanelen, simpel, bereikbaar (maar wel eerst energie besparen!).
Zonnepanelen zijn dé algemeen geaccepteerde  methode om decentraal en kleinschalig elektrische energie op te wekken. Zonnepanelen zijn ook voor kleine en middelgrote bedrijven een ideale methode om minder afhankelijk te zijn van grote energiebedrijven en hoge energiebelastingen. Let wel: het is essentieel eerst energie te besparen door bijvoorbeeld LED verlichting te installeren, pas daarna is het leggen van zonnepanelen verstandig!

Subsidies en belastingvoordelen
Voor grote zonne-energie systemen (voorbedrijven met een zgn. groot verbruik aansluiting) bestaat de zgn. SDE+ subsidie. Kleinere systemen komen in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) en (afhankelijk van het omvang van het bedrijf) de Kleinschalige Investeringsaftrek (KIA).

zonnepanelen kopen
32742 WINI Apetito 126

logo

In samenwerking met Wini kantoordesign verzorgen wij een totaal look voor jouw kantoor. Door middel van een 3D lichtplan én een 3D meubilair plan brengen wij jouw wens tot leven. WINI Büromöbel is een Duitse industriële meubelfabriek met meer dan 110 jaar ervaring. Een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie de leiding heeft. Opgericht in 1908 in Coppenbrügge en vandaag de dag uitgegroeid tot een vooruitstrevende en innovatieve Duitse onderneming.

Met ca. 250 medewerkers en een omzet van ca. 46 miljoen behoort WINI sinds 2001 tot de ‘TOP 100’ van de Duitse middenstand. Verspreid over Duitsland heeft WINI InfoCenters in Coppenbrügge, Berlijn, München, en Waalwijk (NL). Het InfoCenter in Nederland wordt sinds 2001 gerund door WINI Kantoordesign en is gevestigd in Waalwijk.

WINI Kantoordesign is verantwoordelijk voor alle uitleveringen in de Benelux.

Energiescan

Kortom: verduurzamen is noodzakelijk. Maar hoe en waar begin je dan? Onze duurzaamheidscan brengt alles in kaart. Onze 0-meting geeft inzicht in alle verbetermogelijkheden. Dat doen we aan de hand van drie maatregelpakketten.

Maar … duurzaamheid is en blijft een containerbegrip. We buigen dat om naar concrete en meetbare handvatten om je project, bedrijf of terrein duurzaam in te richten. Dat doen we praktisch, communicatief, laagdrempelig en resultaatgericht. De uitkomst verwerken we op e-loket. Daarmee voldoe je aan de verplichting informatieplicht energiebesparende maatregelen. Inclusief het juiste energielabel voor de toekomst.

energielabel
430512f70a
dvs

Certificering Noodverlichting

Noodverlichting dient jaarlijks door een deskundige geïnspecteerd te worden. Hierbij wordt onder andere de accu gecontroleerd en het complete armatuur getest. Indien nodig wordt ook de lichtbron vervangen. De meeste noodaccu’s hebben een levensduur van 4 jaar en dienen dan vervangen te worden zodat u weer van 100 procent gebruiksklaarheid bent verzekerd.

Brandblussers

Brandblussers dienen jaarlijks onderhouden te worden volgens NEN 2559, om de goede werking ervan te garanderen.

Tevens dienen schuimblussers in het 5e en 15e levensjaar van een nieuwe vulling te worden voorzien, het zogenoemde uitgebreid onderhoud.

In het 10e levensjaar dienen alle blusmiddelen te worden gereviseerd. Dit houdt in dat de cilinder en de diverse onderdelen worden geperst, indien nodig gespoten en voorzien van een nieuwe vulling.

Projectstyling

Vind je het lastig om een ruimte in te richten die duidelijk jouw boodschap verteld? Wil je dat bezoekers zich welkom en prettig voelen?

Tentoon Projectstyling kan je daar zeker bij helpen. Als ondernemer zijn er veel zaken die je aandacht vragen. Zeker wanneer je met de gedachte speelt om je interieur van je bedrijf te gaan veranderen of aan te passen. Gezellige decoratie neerzetten is het punt vaak niet, maar een visueel kloppend plaatje neerzetten is toch net even anders. Bezoekers willen visueel verleid worden. Wanneer de ruimte of de producten daarin goed gepresenteerd zijn komen mensen graag terug. Achter de opdrachten zit ook een visueel beeld. Klein of groot: het moet kloppen.

Tentoon Logo Orgineel verkleind
header e1606735690430

Meer informatie over onze totaal ontzorging? Vraag het Jasper!

Scroll naar boven