Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

WhyLed&Lease

Gebruik Led Verlichting,
Zonder te Betalen!

Lees meer over WhyLed & Lease

Het leasen van LED verlichting kan verschillende voordelen bieden, zowel voor particulieren als bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen om LED verlichting te leasen:

1.     Kostenbesparing: Hoewel LED-verlichting initieel duurder kan zijn dan traditionele verlichtingstechnologieën, kan leasen helpen om de kosten te spreiden over een langere periode. Hierdoor hoef je niet direct een grote investering te doen en kun je toch profiteren van de voordelen van energiezuinige LED-verlichting.

2.     Energie-efficiëntie: LED-verlichting staat bekend om zijn hoge energie-efficiëntie en lange levensduur. Door LED verlichting te leasen, kun je meteen profiteren van de energiebesparingen zonder een aanzienlijke uitgave te doen.

3.     Onderhoud en service: In sommige leasecontracten zijn onderhoud en service opgenomen, wat betekent dat eventuele defecte lampen of armaturen worden vervangen zonder extra kosten voor jou. Dit kan de operationele kosten verlagen en de betrouwbaarheid van de verlichting verbeteren.

4.     Up-to-date technologie: LED-technologie evolueert voortdurend, en het leasen van verlichting stelt je in staat om altijd toegang te hebben tot de nieuwste en meest geavanceerde LED-producten. Op deze manier kun je bijdragen aan duurzaamheid en blijven profiteren van de nieuwste energiebesparende functies.

5.     Flexibiliteit: Leasen biedt je de flexibiliteit om je verlichtingsbehoeften aan te passen naarmate je bedrijf groeit of verandert. Als je meer of minder verlichting nodig hebt, kun je het leasecontract dienovereenkomstig aanpassen.

6.     Financiële voordelen: In sommige gevallen kan leasen gunstig zijn voor de financiële situatie van een bedrijf. Het kan bijvoorbeeld helpen om kapitaal vrij te maken voor andere bedrijfsdoeleinden of om belastingvoordelen te benutten die kunnen worden verkregen door de leasebetalingen af te schrijven.

7.     Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: LED-verlichting is milieuvriendelijker vanwege het lagere energieverbruik en de langere levensduur. Door LED-verlichting te leasen, kun je je ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Het is echter belangrijk om elk specifiek leaseaanbod te beoordelen en de voorwaarden en kosten zorgvuldig te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Zorg ervoor dat je de leaseovereenkomst volledig begrijpt en dat het aanbod past bij jouw specifieke behoeften en financiële situatie.

Hoe werkt het?

Bij WhyLed kunt u gebruik maken van duurzame LED-Verlichting zonder investeringskosten. Budgettair neutraal overstappen op LED-Verlichting wordt mogelijk gemaakt via een lease. Zo kunnen wij u LED-Verlichting leveren, zonder dat u hoeft te investeren.

In de meeste gevallen is de maandelijkse termijn lager dan de besparing op de oorspronkelijke energierekening! 

Het mes snijdt dus aan twee kanten: u profiteert van duurzame moderne betere verlichting, zonder dat het u geld kost.

Bekijk hieronder gemakkelijk onze uitleg!

Jean Philippe eenvoudige tool klaar

Lease Indicatie Calculator

Lease-periode in maanden

60,00

Totale project Investering in euro's

Lease-vergoeding per maand

€ 98,98

Belangrijke punten

  • Hoge kwaliteit LED-verlichting ✔
  • 5 jaar garantie✔
  • 50.000 branduren✔
  • E.I.A + K.I.A subsidies✔
  • Korting op noodverlichting & certificering✔
  • Geen aantasting liquiditeit✔
  • U kunt altijd stoppen als u direct wil afbetalen✔
  • Direct eigenaar✔
Scroll naar boven