Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Crowe Peak Accountantskantoor & IT Advisory

Share This Post

Crowe Peak helpt ondernemers die geconfronteerd worden met complexe en telkens veranderende regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen. In Nederland en in het buitenland. Zij ondersteunen en adviseren op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, IT security, juridische zaken, global mobility services en payroll & HR services. 

In de kantine/presentatieruimte zijn er LED-panels CCT geplaatst met de bijhorende afstandsbediening. In de kantine is er gekozen voor LED-panel CTT 30×120 cm. Deze panels stralen warmte uit en dat is fijn voor het personeel voor een rustgevende pauze tussen de werkuren. Wij van WhyLED zijn trots op het eindresultaat. De foto’s van het resultaat zijn hier rechts te zien. 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Zonder categorie

Parkeergarage The Core Eindhoven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zonder categorie

Asperges in het veld

???????? ?? ??? ????Sinds gisteren opent het Pop-Up restaurant ‘Asperges in het Veld’ weer haardeuren op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt. Ook dit jaar hebben

Scroll naar boven