@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beno – Wandlamp – 220 x 70 mm x H.50 mm

 90,73 excl.BTW |  109,78 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Antraciet
  • Aluminium/ Glas
  • 3000K
  • Onder & Boven licht 6W/ Triac 7W
  • >80 Ra
  • 220 x 70mm x H.50 mm
Onder licht Onder & Boven licht +€ 21,00

Triac (Enkel met Downlight)

, , , , , , ,

Beno Wandlamp: Een Innovatieve Lichtbron voor Verfijnde Interieurs

In het brede spectrum van interieurontwerp speelt verlichting een cruciale rol in het definiëren van de sfeer, het creëren van stemmingen en het verbeteren van de visuele esthetiek. Als een brug tussen functionaliteit en kunst, is de “Beno” wandlamp een opmerkelijke toevoeging aan dit dynamische domein. Door zijn unieke eigenschappen en geavanceerde technologieën wordt de “Beno” wandlamp niet alleen een bron van licht, maar ook een belichaming van verfijning, veelzijdigheid en innovatie.

Een Combinatie van Elegantie en Duurzaamheid

Het fundament van de “Beno” wandlamp is gelegd door het gebruik van hoogwaardige materialen: aluminium en glas. Het aluminium frame, naast het bieden van structurele stabiliteit, presenteert zich als een moderne sculptuur die de aandacht trekt. Het glazen paneel voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel en zorgt voor een zachte, gelijkmatige verspreiding van licht. Deze symbiose van materialen brengt zowel kracht als gratie samen in één ontwerp, dat harmonieus past in diverse interieurontwerpen.

Afmetingen voor Esthetische Harmonie

De “Beno” wandlamp wordt gekenmerkt door zijn dimensies: 220 x 70 mm met een hoogte van 50 mm. Deze afmetingen zijn bewust gekozen om een subtiel statement te maken zonder overheersend te zijn. Het vierkante ontwerp met strakke lijnen en een elegante diepte zorgt voor een moderne uitstraling die tijdloos aanvoelt. Deze afmetingen maken het mogelijk om de lamp strategisch te plaatsen, waarbij de verlichting nauwkeurig kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van de ruimte.

Een Palet van Verlichtingsopties

Wat de “Beno” wandlamp echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid als het gaat om lichtverspreiding. Deze diversiteit maakt de lamp uniek en stelt hem in staat zich aan te passen aan verschillende omgevingen. Standaard is de lamp voorzien van twee lichtbronnen van elk 6 watt, wat resulteert in een evenwichtige en gelijkmatige lichtverspreiding. Maar de echte magie begint wanneer het optionele Triac-licht in het spel komt. Tegen een extra vergoeding van 21 euro voegt het 7 watt Triac-licht een nieuwe dimensie toe aan de lamp. Dit specifieke licht is ontworpen om alleen de onderkant van de wandlamp te verlichten, waardoor een zachte, sfeervolle gloed ontstaat die de algehele ambiance van de ruimte versterkt. Deze aanvullende optie voegt een element van aanpasbaarheid toe, waardoor de verlichting op verschillende momenten en situaties kan worden afgestemd.

Het Samenspel van Lichttemperatuur en Kleurweergave

De “Beno” wandlamp straalt licht uit met een uitnodigende kleurtemperatuur van 3000K. Dit creëert een warme en super gastvrije sfeer die geschikt is voor diverse activiteiten, van ontspanning tot werk. Echter, de ware kracht ligt in de Color Rendering Index (CRI) van >80Ra, wat betekent dat de lamp kleuren op een nauwkeurige en levendige manier weergeeft. Deze eigenschap is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat de verlichting niet alleen functioneel is, maar ook positief bijdraagt aan de visuele waarneming van de omgeving.

Duurzaamheid in Verlichting

Een lamp moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam. De “Beno” wandlamp gaat deze uitdaging aan met een levensduur van 30.000 uur. Dit betekent jarenlang genieten van consistente en hoogwaardige verlichting zonder frequente vervangingen. De IP-waarde van IP65 benadrukt de duurzaamheid van de lamp, waardoor deze bestand is tegen stof en zelfs spatwaterdicht is. De fabrikant onderstreept hun vertrouwen in de “Beno” wandlamp met een royale garantie van 5 jaar.

De Verlichte Toekomst met “Beno”

In een wereld waar verlichting evolueert van functioneel naar kunstzinnig, introduceert de “Beno” wandlamp een nieuwe standaard van verlichting. Met zijn combinatie van hoogwaardige materialen, aanpasbare lichtbronnen en geavanceerde technologieën, biedt “Beno” meer dan enkel licht; het biedt een ervaring. Of je nu verlangt naar subtiele sfeerverlichting, helder licht voor werk, of een balans tussen beiden, “Beno” past zich aan en biedt de ideale verlichtingsoplossing. Met zijn verfijnde ontwerp, veelzijdige functionaliteit en betrouwbare prestaties belichaamt de “Beno” wandlamp de evolutie van verlichting in de moderne wereld. Het is niet slechts een lamp; het is een statement, een kunstwerk en een symbool van verlichting heruitgevonden voor jouw verfijnde interieur.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

,

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven