@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitverkoop!

Kaito Dimbaar & Uniek Plafondlamp IP20 – 5 jaar garantie

Oorspronkelijke prijs was: € 151,95.Huidige prijs is: € 121,56. excl.BTW |  147,09 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Verstelbare lampkop voor een gericht licht
 • Dimbaar
 • Zacht en verspreid licht
 • Stijlvolle bronzen afwerking
 • 5 jaar garantie
Wit Grijs
, ,

Product omschrijving Kaito

Kaito Dim van de Deense ontwerper Bønnelycke MDD is uitgevoerd in een rond, modern design. De geïntegreerde LED-module is dimbaar en zorgt voor een zacht en gelijkmatig licht van het uniforme oppervlak. De functionele kipverbinding, gemaakt van messing, voegt een elegante superioriteit toe aan het ontwerp en de mogelijkheid om het licht in elke richting te sturen.

Kaito Dim by Danish designer Bønnelycke MDD is carried out in a round, modern design. The integrated LED module is dimmable and ensures a soft and diffused light from the uniform surface. The functional kip joint, made from brass, adds an elegant superiority to the design and the possibility of directing the light in any direction.

Waarom kiezen voor een verstelbare plafondlamp?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om een verstelbare plafondlamp te gebruiken. Hier zijn enkele mogelijke voordelen:

 1. Flexibele verlichting: Verstelbare plafondlampen kunnen worden aangepast om het licht te richten op specifieke gebieden of objecten in een kamer. Dit biedt flexibiliteit in het verlichten van verschillende delen van de ruimte, afhankelijk van de activiteit of stemming.
 2. Functioneel en decoratief: Naast hun praktische aspect kunnen verstelbare plafondlampen ook dienen als decoratieve elementen. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde delen van de kamer te accentueren of om een bepaalde sfeer te creëren.
 3. Ruimtebesparing: Verstelbare plafondlampen kunnen een goede keuze zijn in ruimtes waar geen ruimte is voor extra staande of tafellampen. Hierdoor kunnen ze ruimtebesparend zijn en de kamer netjes en opgeruimd houden.
 4. Aanpasbaar aan veranderende behoeften: De verlichtingsbehoeften in een ruimte kunnen in de loop van de tijd veranderen. Met een verstelbare plafondlamp kunnen gebruikers de verlichting aanpassen aan hun veranderende behoeften zonder dat ze de hele lamp hoeven te vervangen.
 5. Richtbaarheid: Sommige verstelbare plafondlampen hebben draaibare of kantelbare koppen, waardoor ze kunnen worden gericht op specifieke objecten, zoals kunstwerken aan de muur of meubelstukken, om ze in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen.
 6. Efficiëntie: Door het licht te richten op de gewenste locatie kan een verstelbare plafondlamp de energie-efficiëntie verbeteren door het verspillen van licht te minimaliseren.
 7. Geschikt voor meerdere activiteiten: Of het nu gaat om lezen, werken, koken of ontspannen, een verstelbare plafondlamp kan aan verschillende activiteiten worden aangepast en de juiste hoeveelheid licht bieden.

Het kiezen van een verstelbare plafondlamp kan dus een praktische en veelzijdige keuze zijn voor het verlichten van verschillende ruimtes in huis of op kantoor. Het stelt gebruikers in staat om de verlichting aan te passen aan hun specifieke behoeften en kan ook een esthetisch element toevoegen aan het interieurontwerp.

Het hele assortiment badkamerverlichting vind je hier: https://whyled.nl/product-category/badkamerverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij WhyLed? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Wat is Nordlux?

Nordlux is een Deens verlichtingsbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1977 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de verlichtingsindustrie.

Nordlux biedt een breed scala aan verlichtingsproducten, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en buitenverlichting. Het bedrijf streeft naar innovatie en design, en het creëren van verlichting die functionaliteit combineert met esthetiek.

Een van de kenmerken van Nordlux is hun focus op Scandinavisch design. De ontwerpen zijn vaak minimalistisch, strak en functioneel, wat typerend is voor de Scandinavische stijl. Het bedrijf hecht ook veel belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiënte verlichtingstechnologieën, zoals LED-verlichting.

Met hun toewijding aan kwaliteit, design en duurzaamheid heeft Nordlux een prominente positie verworven in de verlichtingsmarkt en wordt het beschouwd als een gerenommeerd merk in de verlichtingsindustrie.

Wattage

IP Waarde

Voltage

Materiaal

Lichtopbrengst

CRI

Levensduur

Gradenbundel

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Scroll naar boven