.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Whyled – Tri-Proof 120 cm – 4000 kelvin – Wit – rvs – polypropyleen

 107,50 excl.BTW |  130,08 incl BTW.

Snelle levertijd

Specificaties

  • 4000 Kelvin
  • 120 centimeter lang
  • Stof- en waterbestendig

Beschikbaarheid: 45 op voorraad

Led tri proof 120 cm

De LED Tri-Proof verlichting van 120 cm is een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing die aan al uw behoeften voldoet. Met een vermogen van 40 watt combineert hij efficiëntie met helderheid, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen.

De lamp is van rvs (roest vrij staal) en polypropyleen

De kleurtemperatuur van 4000 Kelvin zorgt voor een neutraal wit licht, waardoor deze verlichting perfect is voor werkruimtes, garages of magazijnen waar kleurnauwkeurigheid en helderheid cruciaal zijn. Het 120 cm formaat biedt een uitgebalanceerde lichtverdeling en dekking, waardoor schaduwen worden geminimaliseerd.

Wat deze LED Tri-Proof echt onderscheidt, is de duurzaamheid. Hij is ontworpen om stof- en waterbestendig te zijn, waardoor hij geschikt is voor veeleisende omgevingen. Bovendien wordt hij geleverd met een royale garantie van 5 jaar, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt.

IMG 2479

Installatie is eenvoudig en onderhoud is minimaal, wat u tijd en kosten bespaart. Kies voor de LED Tri-Proof als u op zoek bent naar een betrouwbare, energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossing voor uw bedrijf of werkruimte. Met deze verlichting bent u verzekerd van consistent helder licht en prestaties die jarenlang meegaan.

Voor meer ledverlichting kunt u kijken op onze website https://whyled.nl

En om op de hoogte te blijven van de nieuwe lampen en acties volg ons dan ook zeker op https://www.facebook.com/WhyLedBV

Kleurtemperatuur

Lengte (mm)

Scroll naar boven