.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.
Uitverkoop!

Marlee badkamerverlichting 4000k

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 39,96. excl.BTW |  48,35 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Drie verschillende installatie mogelijkheden.
 • Kan aan een muur, op een spiegel of op een kast worden gemonteerd.
 • Geschikt voor de badkamer.
 • Natuurlijk licht en hoge lichtopbrengst.
 • 5 jaar led garantie.
, ,

Marlee Badkamerverlichting

 

Marlee badkamerverlichting wit/ zwart

De Marlee badkamerverlichting is de perfecte aanvulling op jouw badkamerinrichting, waar stijl en functionaliteit samenkomen in een verfijnd en slank rechthoekig ontwerp. Deze moderne verlichtingsoplossing is verkrijgbaar in zowel wit als zwart, waardoor je de vrijheid hebt om de kleur te kiezen die het beste bij jouw badkamer past.

Met drie verschillende installatiemogelijkheden inbegrepen, biedt de Marlee badkamerverlichting ultieme flexibiliteit. Je kunt deze lamp eenvoudig aan de muur, boven een spiegel of op een kast monteren, zodat je altijd het perfecte licht hebt, waar je het ook nodig hebt.

Belangrijk voor badkamergebruik is de IP44-waarde, wat betekent dat deze lamp bestand is tegen vocht en waterdamp, en dus veilig en geschikt is voor installatie in een badkameromgeving.

De Marlee badkamerverlichting biedt niet alleen een hoge lichtopbrengst, maar ook natuurlijk licht met een kleurweergave-index (Ra) van 90, wat zorgt voor helder en levendig licht. Met een helderheid van 800 lumen wordt je badkamer perfect verlicht, zonder schaduwen of verkleuringen.

Deze lamp is uitgerust met duurzame LED-technologie en wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 5 jaar, waardoor je gemoedsrust hebt over de betrouwbaarheid op lange termijn. Het materiaal van de Marlee badkamerverlichting is stevig metaal, wat duurzaamheid en een moderne uitstraling garandeert.

Houd er rekening mee dat de Marlee badkamerverlichting niet dimbaar is, maar met zijn efficiënte lichtbron en 25.000 uur levensduur, zal hij je jarenlang van kwalitatief hoogstaand licht voorzien. Kies voor de Marlee badkamerverlichting en transformeer je badkamer met stijlvol, helder en duurzaam licht.

 • Hoogte: 3.8 cm
 • Breedte: 13.6 cm
 • Lengte: 50 cm
 • Projectie: 1.6 cm

Deze afmetingen maken de Marlee badkamerverlichting perfect geschikt voor montage aan de muur, boven een spiegel of op een kast, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De afmetingen van de verkoopdoos zijn als volgt:

 • Hoogte verkoopdoos: 14.5 cm
 • Breedte verkoopdoos: 51.5 cm
 • Diepte verkoopdoos: 4.3 cm

De verkoopdoos heeft een inhoud van 0.0032 m³, wat betekent dat de verpakking compact is en gemakkelijk te hanteren bij het installeren van de verlichting.

Met deze specificaties kun je een weloverwogen beslissing nemen over waar en hoe je de Marlee badkamerverlichting in je badkamer wilt installeren, rekening houdend met de beschikbare ruimte en je designvoorkeuren.

Voor meer badkamerverlichting en andere ledverlichting kunt u ook een kijkje nemen op onze website: http://www.whyled.nl

Voor andere informatie over ons bedrijf kunt u een kijkje nemen op onze facebook: (1) Facebook

CRI

Kleurtemperatuur

Wattage

IP Waarde

Scroll naar boven