@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RETROFIT MODULE TITAN 32-56W 1504mm 60° – 5700K

 139,50 excl.BTW |  168,80 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 32, 40, 48 & 55 Watt
 • 150 lumen per watt
 • Geen connector
 • 60°
 • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: Beschikbaar via nabestelling

, , ,

De WhyLED Retrofit Module Titan: Verlichting voor Efficiënte Magazijnen

Efficiënte magazijnverlichting is cruciaal om productiviteit, veiligheid en energiebesparing te bevorderen. Moderne technologie heeft geleid tot innovatieve oplossingen voor het upgraden van bestaande verlichtingssystemen. De WhyLED Retrofit Module Titan is zo’n oplossing die ontworpen is om magazijnen te voorzien van krachtige en energiezuinige verlichting. In dit artikel verkennen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Retrofit Module Titan en waarom deze een onmisbare aanvulling is voor magazijnen.

De Noodzaak van Kwaliteitsverlichting in Magazijnen

Magazijnen spelen een cruciale rol in de toeleveringsketen van talloze bedrijven. Een effectieve werking van magazijnen vereist goede verlichting om verschillende redenen:

 1. Productiviteit: Goede verlichting verhoogt de productiviteit van magazijnmedewerkers door het gemakkelijker maken van lezen, schrijven, en nauwkeurig hanteren van goederen.
 2. Veiligheid: Voldoende verlichting vermindert het risico op ongelukken, zoals struikelen of vallen, wat de veiligheid van personeel verbetert.
 3. Energie-efficiëntie: Moderne magazijnen streven naar energiebesparing. Energiezuinige verlichtingssystemen dragen bij aan lagere operationele kosten.
 4. Duurzaamheid: Milieubewuste bedrijven streven naar duurzaamheid, en energie-efficiënte verlichting draagt bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

LED-Technologie voor Magazijnen

LED-verlichtingstechnologie heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt en biedt een reeks voordelen voor magazijnen:

 • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische impact.
 • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, waardoor vervangingskosten en onderhoudstijd worden verminderd.
 • Directe verlichting: LED’s schakelen onmiddellijk in zonder opwarmtijd, wat essentieel is in magazijnen waar directe verlichting vereist is.
 • Hoge kleurweergave-index (CRI): LED’s hebben een hoge CRI, waardoor kleuren natuurgetrouw worden weergegeven, wat belangrijk is bij het identificeren van producten en labels.
 • Dimbaarheid: LED’s kunnen worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn.

De WhyLED Retrofit Module Titan

De Retrofit Module Titan van WhyLED is een opvallende oplossing om verouderde verlichtingssystemen in magazijnen te upgraden. Deze retrofitmodule is ontworpen om bestaande armaturen te vervangen door energiezuinige LED-verlichting, waardoor magazijnen kunnen profiteren van de voordelen van moderne verlichtingstechnologie.

Kenmerken van de Retrofit Module Titan

De Retrofit Module Titan biedt een reeks indrukwekkende kenmerken die de verlichting in magazijnen naar een hoger niveau tillen:

 • Hoogwaardige LED’s: Uitgerust met hoogwaardige LED’s die zorgen voor een consistente en heldere verlichting in het hele magazijn.
 • Lichtopbrengst: De Retrofit Module Titan biedt een krachtige lichtopbrengst, wat resulteert in een gelijkmatige en goed verdeelde verlichting voor de hele ruimte.
 • Kleurtemperatuur: Deze retrofitmodule biedt een aangename kleurtemperatuur die zorgt voor een comfortabele werkomgeving en nauwkeurige kleurweergave.
 • Dimbaarheid: De Retrofit Module Titan kan worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn, of om energie te besparen wanneer volledige helderheid niet nodig is.
 • Eenvoudige Installatie: Het retrofitontwerp maakt installatie eenvoudig en kosteneffectief, omdat bestaande armaturen kunnen worden behouden.
 • Energiezuinigheid: Dankzij de energiezuinige LED-technologie kan de Retrofit Module Titan aanzienlijk bijdragen aan lagere energiekosten voor magazijnen.
 • Lange Levensduur: Met een langere levensduur dan conventionele verlichting hoeven bedrijven zich minder vaak zorgen te maken over vervanging en onderhoud.

Toepassingen van de Retrofit Module Titan

De Retrofit Module Titan is geschikt voor een breed scala van toepassingen in magazijnen, waaronder:

 • Opslagruimten: Deze retrofitmodule kan worden gebruikt in algemene opslagruimten om een optimale verlichting te bieden voor het hanteren van goederen.
 • Laad- en loszones: Magazijnen hebben speciale verlichting nodig in laad- en loszones om veiligheid en efficiëntie te waarborgen.
 • Gangpaden en gangen: Goede verlichting in gangpaden en gangen is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.
 • Kantoorruimten: De Retrofit Module Titan kan ook worden gebruikt in kantoorruimten binnen het magazijn voor een comfortabele werkomgeving.

Conclusie: Een Heldere Toekomst voor Magazijnen

De WhyLED Retrofit Module Titan biedt magazijnen de mogelijkheid om hun verlichtingssystemen te upgraden naar moderne LED-technologie. Met zijn indrukwekkende kenmerken, eenvoudige installatie en energiezuinigheid is de Retrofit Module Titan de sleutel tot een heldere en efficiënte toekomst voor magazijnen. Investeer in de verlichting van uw magazijn en verbeter de productiviteit, veiligheid en duurzaamheid met de WhyLED Retrofit Module Titan.

Bekijk hier alle lijnverlichting: https://whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven