@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

SITECO DUS/FLUOLITE TRX PLUG RETROFIT TITAN

 10,00 excl.BTW |  12,10 incl BTW.

Snelle levertijd

Beschikbaarheid: 451 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

WhyLED’s SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan: Een Revolutie in Magazijnverlichting

Magazijnen vormen het kloppende hart van de logistieke wereld en efficiënte verlichting speelt een cruciale rol in het waarborgen van productiviteit, veiligheid en kostenbesparing. WhyLED’s SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan is een geavanceerde oplossing voor het upgraden van bestaande lijnverlichtingssystemen in magazijnen. In dit artikel verkennen we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan en waarom het een gamechanger is voor magazijnen.

De Belangrijkheid van Kwaliteitsverlichting in Magazijnen

Magazijnen fungeren als de ruggengraat van supply chain-activiteiten en efficiënte verlichting is van vitaal belang om de productiviteit, veiligheid en algemene efficiëntie te waarborgen. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom hoogwaardige verlichting in magazijnen van groot belang is:

 • Productiviteit: Goede verlichting verbetert de productiviteit door het mogelijk te maken nauwkeurig te lezen, schrijven en goederen te hanteren.
 • Veiligheid: Voldoende verlichting vermindert het risico op ongelukken, zoals struikelen of vallen, wat de veiligheid van werknemers bevordert.
 • Energie-efficiëntie: Moderne magazijnen streven naar energiebesparing om operationele kosten te verlagen en de milieu-impact te verminderen.
 • Duurzaamheid: Bedrijven richten zich steeds meer op duurzaamheid, en energiezuinige verlichting draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

LED-Technologie voor Magazijnen

De LED-verlichtingstechnologie heeft enorme vooruitgang geboekt en biedt diverse voordelen voor magazijnen:

 • Energie-efficiëntie: LEDs verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
 • Lange levensduur: LEDs gaan veel langer mee dan conventionele lampen, waardoor de noodzaak voor vervanging en onderhoud wordt verminderd.
 • Onmiddellijke verlichting: LEDs schakelen onmiddellijk in zonder opwarmtijd, wat cruciaal is in magazijnen waar onmiddellijke verlichting vereist is.
 • Hoge kleurweergave-index (CRI): LEDs hebben een hoge CRI, waardoor kleuren nauwkeurig worden weergegeven, wat essentieel is voor het identificeren van producten en labels.
 • Dimbaarheid: LEDs kunnen worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn.

SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan: Een Revolutie in Magazijnverlichting

De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan van WhyLED is een krachtige oplossing voor het upgraden van bestaande lijnverlichtingssystemen in magazijnen. Deze retrofitmodule is ontworpen om magazijnen te voorzien van hoogwaardige, energiezuinige lijnverlichting en biedt tal van indrukwekkende kenmerken:

Kenmerken van de SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan

 • Hoogwaardige LED’s: Uitgerust met krachtige LED’s die zorgen voor een consistente en heldere verlichting in het hele magazijn.
 • Lichtopbrengst: De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan biedt een krachtige lichtopbrengst, wat resulteert in gelijkmatige en goed verdeelde verlichting voor de gehele ruimte.
 • Kleurtemperatuur: Deze retrofitmodule biedt een aangename kleurtemperatuur die zorgt voor een comfortabele werkomgeving en nauwkeurige kleurweergave.
 • Dimbaarheid: De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan kan worden gedimd om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van het magazijn, of om energie te besparen wanneer volledige helderheid niet nodig is.
 • Eenvoudige Installatie: Het retrofitontwerp maakt de installatie eenvoudig en kosteneffectief, aangezien bestaande armaturen kunnen worden behouden.
 • Energiezuinigheid: Dankzij de energiezuinige LED-technologie kan de SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan aanzienlijk bijdragen aan lagere energiekosten voor magazijnen.
 • Lange Levensduur: Met een langere levensduur dan conventionele verlichting hoeven bedrijven zich minder vaak zorgen te maken over vervanging en onderhoud.

Toepassingen van de SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan

De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan is geschikt voor een breed scala van toepassingen in magazijnen, waaronder:

 • Opslagruimten: Deze retrofitmodule kan worden gebruikt in algemene opslagruimten om een optimale verlichting te bieden voor het hanteren van goederen.
 • Laad- en loszones: Magazijnen hebben speciale verlichting nodig in laad- en loszones om veiligheid en efficiëntie te waarborgen.
 • Gangpaden en gangen: Goede verlichting in gangpaden en gangen is van cruciaal belang om ongelukken te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.
 • Kantoorruimten: De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan kan ook worden gebruikt in kantoorruimten binnen het magazijn voor een comfortabele werkomgeving.

Conclusie: Een Nieuw Tijdperk in Magazijnverlichting

De SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan van WhyLED biedt magazijnen de mogelijkheid om hun verlichtingssystemen te upgraden naar moderne LED-technologie. Met zijn indrukwekkende kenmerken, eenvoudige installatie en energiezuinigheid opent deze retrofitmodule de deur naar een heldere en efficiënte toekomst voor magazijnen. Investeer in de verlichting van uw magazijn en verbeter de productiviteit, veiligheid en duurzaamheid met de SITECO DUS/FLUOLITE TRX Plug Retrofit Titan.

Bekijk hier alle lijnverlichting: https://whyled.nl/magazijnverlichting/lijn-verlichting/retrofit/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven