Zoeken
Sluit dit zoekvak.

VVE VERLICHTING

Bij ons vind je alles op het gebied van VVE verlichting en een gedegen advies. Neem gerust contact op met een adviseur voor een intake op locatie. 

VVE VERLICHTING
VVE Verlichting

Over ons

WhyLed is een gespecialiseerd bedrijf in verlichting en heeft tevens talrijke Verenigingen van Eigenaren geadviseerd met onze VVE Verlichting service. U kunt bij ons gemakkelijk advies aanvragen of ons assortiment online bekijken

Why WhyLed?

Kwaliteit

Kwalitatieve verlichting voor een betaalbare prijs.

Kennis

Met meer dan 20 jaar ervaring kent WhyLed de LED-markt wereldwijd.

Nét Dat Stapje Extra

Communicatie hand-in-hand met flexibiliteit is de sleutel tot succes.

Totaal Ontzorging

Complete ontzorging van het project, van advies tot stofzuigerschoon opleveren.

Het complete Heunpark in Vught is nu voorzien van hoogwaardige LED-verlichting en beschikt over slimme daglicht en bewegingssensoren.

78054511

Graag persoonlijke advies op locatie?

Neem contact op met Jasper van de Loo, Key-Accountmanager. 

9f89fbbc a9f1 41ce 94fd 45b558d27986

Tips voor VVE Verlichting

Bij VVE verlichting zijn er verschillende belangrijke aspecten om op te letten:

1. **Wettelijke vereisten**: Zorg ervoor dat de verlichting voldoet aan alle wettelijke voorschriften en normen met betrekking tot veiligheid, energie-efficiëntie en toegankelijkheid.

2. **Duurzaamheid en energie-efficiëntie**: Kies voor verlichtingssystemen die energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. LED-verlichting is bijvoorbeeld een goede keuze vanwege de lage energiekosten en lange levensduur.

3. **Verlichtingsontwerp**: Denk aan de esthetiek en functionaliteit van de verlichting. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij de architectuur en het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes binnen het gebouw.

4. **Onderhoud en beheer**: Overweeg hoe gemakkelijk het is om de verlichting te onderhouden en te beheren. Kies voor systemen die eenvoudig te onderhouden zijn en waarbij eventuele defecten snel kunnen worden verholpen.

5. **Kosten**: Maak een kosten-batenanalyse om de initiële investering en de operationele kosten van de verlichting te evalueren. Overweeg ook eventuele subsidies of financiële voordelen voor energiezuinige verlichtingssystemen.

6. **Veiligheid**: Verlichting speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van bewoners en bezoekers. Zorg ervoor dat de verlichting voldoende helderheid biedt en dat donkere hoeken en gangen goed verlicht zijn om het risico op ongevallen te verminderen.

7. **Flexibiliteit**: Kies voor verlichtingssystemen die kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften en voorkeuren, zoals dimbare verlichting of programmeerbare systemen.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten kunt u ervoor zorgen dat de verlichting binnen de Vereniging van Eigenaren zowel functioneel als kosteneffectief is, en bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van de bewoners.

Scroll naar boven