.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

3-FASE RAILSPOT RHEA 10°-60° 30W WIT WHITE SWITCH

 72,50 excl.BTW |  87,73 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Hoogwaardig aluminium
  • 3000, 3500, 4000K
  • 350° draaibaar
  • 2.000 Lumen
  • 30 Watt

Beschikbaarheid: 76 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , , , ,

3-FASE RAILSPOT RHEA 10°-60° 30W WIT WHITE SWITCH

Deze luxe RHEA design railspot zorgt voor een moderne uitstraling in huis, op het kantoor of soortgelijke ruimte. De railspot is tot 350 ° draaibaar waardoor je de stand van de verlichting eenvoudig naar wens kunt aanpassen. De gradenbundel van de lamp kan worden aangepast van 10° t/m 50° waardoor het uitlichten van een voorwerp zoals een schilderij tot een van de mogelijkheden behoord. De lamp is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium waardoor het product goed bestand is tegen corrosie.

Volledig dimbaar
De hoeveelheid licht kan eenvoudig naar wens worden aangepast.
De dimmer van de lamp zorgt voor het moeiteloos en zonder flikkeringen overschakelen naar een andere hoeveelheid licht. De lichtweergave kan worden aangepast naar 3000K, 3500K en 4000K.

Krachtig licht
Door de krachtige LED-driver beschikt de lamp over een maximale output van maar liefst 2000 lumen. Hierdoor verlicht de spot moeiteloos kleine- en grote ruimtes.

Hoge kleurweergave
De lamp heeft een CRI van 80 waardoor de kleurweergave zeer hoog is.

Duurzaam
De lamp van de railspot heeft een bijzonder lange levensduur van 30.000 branduren waardoor de lamp zelden hoeft te worden vervangen. De spot bespaart tot wel 80% meer energie dan een traditionele lamp. Het hoge aantal branduren en de energie-efficiëntie maken de lamp een zeer duurzame en milieuvriendelijke optie.

Geen lichthinder
De lamp heeft een UGR van slechts 19 waardoor er geen sprake is van lichthinder.

 

CRI

Doorsnede (mm)

Garantie

Hertz

Input Ampère

Keurmerken

Lichtopbrengst

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Met Lichtbron

Power Factor

UGR

Voltage

Wattage

Scroll naar boven