.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.
Uitverkoop!

Harlow Smart & Simpel – Badkamerverlichting IP54

Oorspronkelijke prijs was: € 179,90.Huidige prijs is: € 143,92. excl.BTW |  174,14 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Pas de helderheid, warmte en de kleur van het licht aan met de Smart app of afstandsbediening
 • Geschikt voor de badkamer (IP54)
 • Ultradun ontwerp met backlight effect
 • Parallelle aansluiting mogelijk
 • Eenvoudige push-in installatie
 • 5 jaar LED-garantie
, , ,

Product omschrijving

Harlow Smart

Harlow Smart is een rechthoekige Badkamerverlichting in een ultradun ontwerp met een backlight-effect. Pas het licht aan van koel tot warm wit, kies uit miljoenen kleuren en verminder of verhoog de helderheid met je smartphone of tablet. U kunt ook een Smart Remote Control toevoegen om uw verlichting te bedienen zonder uw smartphone te gebruiken. Geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer dankzij de hoge IP-classificatie (IP54).

Waarom kiezen voor een badkamerlamp die smart is?

Het kiezen voor een smart badkamerlamp zoals Harlow Smart heeft verschillende voordelen en functionaliteiten die het gebruik van de lamp en het algemene gemak in de badkamer kunnen verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een smart badkamerlamp zoals de Harlow Smart:

 1. Afstandsbediening en automatisering: Smart badkamerlampen kunnen worden bediend via een smartphone-app of een slimme spraakassistent, zoals Google Assistent of Amazon Alexa. Hierdoor kun je de lamp op afstand in- en uitschakelen, het lichtniveau aanpassen en zelfs schema’s of automatiseringen instellen. Dit is handig als je niet in de buurt van de schakelaar bent of als je de lamp automatisch wilt laten inschakelen op bepaalde tijdstippen.
 2. Sfeercreatie: Met smart badkamerlampen kun je de kleurtemperatuur en de helderheid van het licht aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld helder wit licht gebruiken voor functionele activiteiten zoals make-up aanbrengen of scheren, en warmer gedimd licht voor een ontspannend bad. Het creëren van verschillende sferen kan bijdragen aan een betere badkamerervaring.
 3. Energie-efficiëntie: Smart badkamerlampen kunnen je helpen energie te besparen door ze op de gewenste tijden in of uit te schakelen en het lichtniveau aan te passen aan de behoeften. Het verminderen van onnodig energieverbruik kan leiden tot lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.
 4. Integratie met andere smart home-apparaten: Als je al andere smart home-apparaten hebt, zoals slimme verlichting in andere kamers, thermostaten of beveiligingscamera’s, kun je een smart badkamerlamp integreren in je bestaande smart home-systeem. Hierdoor kun je alles centraal beheren en automatiseren voor een naadloze smart home-ervaring.
 5. Veiligheid en beveiliging: Sommige smart badkamerlampen kunnen worden geprogrammeerd om op specifieke momenten in te schakelen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dit kan nuttig zijn om het huis er bewoond uit te laten zien als je op vakantie bent, wat kan helpen bij het voorkomen van inbraak.
 6. Toekomstbestendigheid: Smart home-technologie ontwikkelt zich voortdurend, en door te kiezen voor een smart badkamerlamp, maak je je badkamer toekomstbestendig voor nieuwe innovaties en mogelijkheden in de smart home-wereld.

Hoewel smart badkamerlampen veel voordelen bieden, is het belangrijk om te overwegen of het de juiste keuze is voor jouw situatie en behoeften. Het is ook essentieel om de compatibiliteit van de smart lamp met je bestaande smart home-systeem te controleren als je er al een hebt.

Het hele assortiment badkamerverlichting vind je hier: https://whyled.nl/product-category/badkamerverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Wat is Nordlux?

Nordlux is een Deens verlichtingsbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en stijlvolle verlichtingsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1977 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de verlichtingsindustrie.

Nordlux biedt een breed scala aan verlichtingsproducten, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en buitenverlichting. Het bedrijf streeft naar innovatie en design, en het creëren van verlichting die functionaliteit combineert met esthetiek.

Een van de kenmerken van Nordlux is hun focus op Scandinavisch design. De ontwerpen zijn vaak minimalistisch, strak en functioneel, wat typerend is voor de Scandinavische stijl. Het bedrijf hecht ook veel belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiënte verlichtingstechnologieën, zoals LED-verlichting.

Met hun toewijding aan kwaliteit, design en duurzaamheid heeft Nordlux een prominente positie verworven in de verlichtingsmarkt en wordt het beschouwd als een gerenommeerd merk in de verlichtingsindustrie.

Wattage

Voltage

Materiaal

Lichtopbrengst

CRI

Levensduur

Gradenbundel

IP Waarde

Scroll naar boven