.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Klip On – Plafondlamp – Ø.77 mm x H.98,5 mm

 89,98 excl.BTW |  108,88 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur:  Wit/ Zwart/Chroom
  • Aluminium/ PMMA
  • 11W
  • 2700K
  • 50.000 Branduren
  • Ø.77 mm x H.98,5 mm
Wit Zwart Chroom +€ 8,00
Wit Zwart Chroom +€ 8,00
, , , ,

Klip On Plafondlamp: De Perfecte Synergie van Functionaliteit en Esthetiek

In de moderne wereld van interieurontwerp en geavanceerde verlichtingstechnologieën, schittert de Klip On Plafondlamp als een waar meesterwerk. Deze unieke lamp belichaamt een sublieme combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor het een onmisbaar element wordt in uiteenlopende ruimtelijke contexten. Met een vernuftig verstelbaar en kantelbaar ontwerp, de uitmuntendheid van COB LED-technologie, en een behuizing die vervaardigd is uit duurzaam aluminium, vertegenwoordigt de Klip On Plafondlamp een significante evolutie in hedendaagse verlichting.

Een Veelzijdig Luminair voor Elk Decor

De Klip On Plafondlamp, met zijn karakteristieke ronde opbouwontwerp voor binnenmontage, prikkelt de zintuigen en past naadloos in een verscheidenheid aan interieurstijlen. Of het nu de inkomhal, garderobe, entree, bar, of bibliotheek is, deze lamp biedt niet alleen functionele algemene of accentverlichting, maar brengt ook een uitnodigende sfeer in elke ruimte. Elk detail van het ontwerp is doordacht en op maat gemaakt om te voorzien in zowel praktische behoeften als visuele aantrekkingskracht.

Een Meesterwerk van Materialen en Kleuren

Geproduceerd met een behuizing van hoogwaardig aluminium, staat de Klip On Plafondlamp garant voor duurzaamheid en esthetische gratie. De keuze voor materialen is niet alleen functioneel, maar resulteert ook in een gestroomlijnde moderne uitstraling die naadloos integreert met verschillende interieurstijlen. Met een verfijnde keuze aan kleuren – chroom, wit en zwart – geeft de lamp ontwerpliefhebbers de vrijheid om een keuze te maken die aansluit bij hun voorkeuren en interieur.

Verlichting die de Zintuigen Streelt

De verlichting van de Klip On Plafondlamp wordt geleverd door een geïntegreerde COB LED-lichtbron met een vermogen van 11W. Met een warme kleurtemperatuur van 2700 K verspreidt het een uitnodigend licht dat de ruimte omhult met een gezellige gloed. Dankzij een lichtopbrengst van 770 lumen en een indrukwekkende CRI (Color Rendering Index) van 98, worden kleuren op een levendige en natuurgetrouwe manier weergegeven, wat essentieel is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Een Unieke Lichtbundel naar Jouw Wensen

Wat de Klip On Plafondlamp echt uniek maakt, is de veelzijdigheid ervan. Met zijn verstelbare en kantelbare ontwerp kunnen gebruikers het licht precies richten waar het nodig is. Of het nu gaat om het accentueren van een architecturaal kenmerk, het inrichten van een gezellige hoek, of het verlichten van een gehele ruimte, de Klip On Plafondlamp biedt ongeëvenaarde aanpasbaarheid. Met de geïntegreerde 30-graden optiek wordt een geconcentreerde lichtbundel gecreëerd die perfect balanseert tussen functionaliteit en esthetiek.

Moderne Bedieningsmogelijkheden

Wat betreft bediening biedt de Klip On Plafondlamp diverse opties. Met zowel DALI- als PUSH-besturingsmogelijkheden hebben gebruikers de vrijheid om de verlichting aan te passen aan hun behoeften. Of het nu gaat om het regelen van de helderheid voor verschillende gelegenheden of het synchroniseren van de verlichting met andere systemen, de lamp biedt een intuïtieve en eigentijdse manier van bediening.

Technische Specificaties voor Geoptimaliseerde Prestaties

In termen van technische specificaties werkt de Klip On Plafondlamp op een netspanning van 220-240V bij een frequentie van 50-60Hz. Met een output driver current van 250 mA wordt gezorgd voor efficiënte en stabiele prestaties. Dankzij een IP-rating van 20 is de lamp geschikt voor binnengebruik en biedt bescherming tegen stof en kleine deeltjes. Met een gewicht van slechts 0,4 kg is de installatie en aanpassing van de lamp een moeiteloze taak.

De Klip On Plafondlamp: Uitzonderlijke Verlichting voor Uitzonderlijke Ruimtes

Kortom, de Klip On Plafondlamp vertegenwoordigt de volgende evolutie in binnenverlichting. Zijn unieke vermogen om te kantelen en aan te passen, gecombineerd met hoogwaardige COB LED-technologie en een prachtige aluminium behuizing, maakt het een onschatbare toevoeging aan elke ruimte. Of het nu gaat om het creëren van een warme sfeer in een huiselijke omgeving of om het versterken van stijl in een commerciële setting, de Klip On Plafondlamp verlicht niet alleen de ruimte, maar verheft ook de algehele ambiance naar een hoger niveau van verfijning.

Bekijk hier al onze Plafondlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-plafondlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven