.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

FLOODLIGHT AMAL | 10W

 8,88 excl.BTW |  10,74 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 10 watt
  • 35.000 branduren
  • CRI van 80
  • Powerfactor van 0,9
  • IP 65 gecertificeerd

Beschikbaarheid: 353 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

FLOODLIGHT AMAL 10W: Verlichting op Zijn Best

Verlichting speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven. Het heeft de kracht om sferen te creëren, veiligheid te bieden en energie te besparen. Moderne verlichtingstechnologieën, waaronder LED-verlichting, hebben de manier waarop we verlichting ervaren en begrijpen, getransformeerd. De FLOODLIGHT AMAL 10W van WhyLed is een schitterend voorbeeld van geavanceerde LED-verlichting die prestatie, efficiëntie en veelzijdigheid combineert.

Dit artikel zal diep ingaan op de technische specificaties, toepassingsmogelijkheden en voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 10W, en laten zien hoe deze krachtige floodlight de verwachtingen overtreft.

De Evolutie van Moderne Verlichting

Verlichting is meer dan alleen een functionele noodzaak; het is een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Moderne verlichting biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Energie-efficiëntie: LED-verlichting is buitengewoon energiezuinig en verbruikt veel minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.
  • Lange levensduur: LED’s gaan aanzienlijk langer mee dan oudere lichtbronnen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden en wat resulteert in lagere onderhoudskosten.
  • Hoge lichtopbrengst: Ondanks hun energie-efficiëntie genereren LED’s helder, gericht licht dat ideaal is voor een breed scala aan toepassingen.
  • Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen giftige stoffen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan veel andere lichtbronnen.
  • Flexibiliteit in ontwerp: LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en ontwerpen.

De FLOODLIGHT AMAL 10W van WhyLed belichaamt deze voordelen en biedt een geavanceerde verlichtingsoplossing die zowel efficiënt als veelzijdig is.

Technische Specificaties van de FLOODLIGHT AMAL 10W

Om de veelzijdigheid en prestaties van de FLOODLIGHT AMAL 10W volledig te begrijpen, laten we eens nader kijken naar de technische specificaties van dit opmerkelijke verlichtingsproduct:

1. LED-technologie:

De FLOODLIGHT AMAL 10W maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie. Deze LED’s bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en prestaties, waardoor de floodlight aanzienlijk minder energie verbruikt in vergelijking met conventionele lichtbronnen, zonder in te boeten aan helderheid.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 10 watt levert de FLOODLIGHT AMAL 10W voldoende helderheid om diverse ruimtes te verlichten. Dit maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

3. Weerbestendig Ontwerp:

Deze floodlight is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het stofdicht is en bestand is tegen lage-druk waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in buitenumgevingen en blijft het betrouwbaar, zelfs onder wisselende weersomstandigheden.

4. Energie-Efficiëntie:

Een van de belangrijkste voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 10W is de energiezuinigheid. De LED-technologie vermindert het energieverbruik aanzienlijk, wat resulteert in lagere energiekosten op lange termijn.

5. Stralingshoek:

Deze floodlight heeft een brede stralingshoek van 120 graden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht. Dit is gunstig voor het verlichten van grotere oppervlakken en het verminderen van donkere plekken.

6. Kleurtemperatuur:

De FLOODLIGHT AMAL 10W heeft een kleurtemperatuur van 4000K, wat overeenkomt met koel wit licht. Dit type licht is ideaal voor algemene verlichtingstoepassingen.

7. Levensduur:

De LED’s in de FLOODLIGHT AMAL 10W hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Dit betekent dat ze vele jaren meegaan zonder dat ze regelmatig moeten worden vervangen, wat de onderhoudskosten vermindert.

Deze technische specificaties tonen aan dat de FLOODLIGHT AMAL 10W een indrukwekkende verlichtingsoplossing is die zich richt op efficiëntie, prestaties en duurzaamheid.

Toepassingsgebieden van de FLOODLIGHT AMAL 10W

De veelzijdigheid van de FLOODLIGHT AMAL 10W maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Buitenverlichting:

Dankzij de IP65-classificatie is de FLOODLIGHT AMAL 10W ideaal voor buitenverlichtingstoepassingen. Het kan worden gebruikt om tuinen, opritten, gevels, parkeerterreinen en andere buitenterreinen te verlichten.

2. Veiligheidsverlichting:

In situaties waar veiligheid cruciaal is, zoals in donkere steegjes, bij toegangspoorten en trappenhuizen, biedt deze floodlight de benodigde helderheid om ongelukken te voorkomen en de veiligheid te verbeteren.

3. Commerciële Verlichting:

Voor commerciële ruimtes, zoals winkels en bedrijfspanden, kan de FLOODLIGHT AMAL 10W worden gebruikt om etalages, parkeerplaatsen en algemene verlichting te verbeteren, wat de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid vergroot.

4. Accentverlichting:

In residentiële en commerciële omgevingen kan deze floodlight ook worden gebruikt voor accentverlichting, zoals het benadrukken van architecturale details of landschapskenmerken.

5. Industriële Verlichting:

In industriële omgevingen waar krachtige verlichting essentieel is, zoals fabriekshallen en magazijnen, kan de FLOODLIGHT AMAL 10W uitstekende diensten leveren.

De FLOODLIGHT AMAL 10W is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende verlichtingsbehoeften in deze toepassingsgebieden, en de technische specificaties maken het een betrouwbare keuze voor diverse situaties.

Voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 10W

De FLOODLIGHT AMAL 10W biedt tal van voordelen voor diverse toepassingen:

1. Energiebesparing:

Dankzij de energie-efficiënte LED-technologie verbruikt deze floodlight aanzienlijk minder energie dan traditionele lichtbronnen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan gloeilampen en fluorescerende lampen. Hierdoor zijn er minder onderhoud en vervangingskosten op de lange termijn.

3. Duurzaamheid:

De IP65-classificatie maakt deze floodlight bestand tegen stof en water, waardoor duurzaamheid in verschillende omgevingen wordt gegarandeerd.

4. Hoge Lichtopbrengst:

Met 10 watt biedt de FLOODLIGHT AMAL 10W voldoende licht om diverse ruimtes te verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert.

5. Flexibele Installatie:

Dit armatuur kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, wat de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden vergroot.

Conclusie

De FLOODLIGHT AMAL 10W van WhyLed is een krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de eisen van de moderne wereld. Met zijn energie-efficiënte LED-technologie, duurzaamheid en veelzijdigheid is het een waardevolle aanvulling op zowel residentiële als commerciële verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om het verlichten van buitenruimtes, het verbeteren van de veiligheid of het optimaliseren van de werkomgeving in industriële faciliteiten, de FLOODLIGHT AMAL 10W biedt de helderheid en efficiëntie die nodig zijn.

Deze floodlight vertegenwoordigt een stap voorwaarts in de evolutie van verlichting in de 21e eeuw en belichaamt de toekomst van heldere, energiezuinige en duurzame verlichting. Met de FLOODLIGHT AMAL 10W kunt u rekenen op kwaliteit en prestaties voor al uw verlichtingsbehoeften. Het toont hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om onze omgeving te transformeren en onze creatieve visie tot leven te brengen.

Bekijk hier alle Floodlights: https://whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

CRI

Gradenbundel

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Power Factor

Levensduur

Garantie

Scroll naar boven